The Den

Nomination

The Den is tucked away high on the hill above Tighnabruaich with an exceptional outlook over the Kyles of Bute. The brief was to transform two dilapidated flats into a remarkable home and studio space all within a modest 90sqm footprint split over 3 storeys.   During the initial work to connect the two levels and strip out the old finishes, a rich palette of materials was uncovered, which, when combined with the qualities of light flooding between floor joists of the different levels, created a unique and enchanting […]

Continue reading

The Den

Nomination

The Den is tucked away high on the hill above Tighnabruaich with an exceptional outlook over the Kyles of Bute. The brief was to transform two dilapidated flats into a remarkable home and studio space all within a modest 90sqm footprint split over 3 storeys.   During the initial work to connect the two levels and strip out the old finishes, a rich palette of materials was uncovered, which, when combined with the qualities of light flooding between floor joists of the different levels, created a unique and enchanting […]

Continue reading